Night at the Eemhuis

Vorige pagina

 
In 2024 bestaat het Eemhuis 10 jaar. Om dit te vieren, organiseren we een buitengewoon festival: 

Night at the Eemhuis. Op zaterdagavond 10 februari, na sluitingstijd, wordt het Eemhuis hét toneel voor een onvergetelijke avond vol entertainment en verrassingen.  

Altijd al willen lasergamen of dansen in het Eemhuis? Tijdens Night at the Eemhuis kan het! Op elke verdieping kunnen bezoekers terecht voor bijzondere activiteiten. Hoogtepunten zijn onder andere: lasergamen, silent disco, ligconcert, poetry slam en creatieve workshops. En geen feest is compleet zonder hapjes en drankjes; we sluiten de avond het laatste uur dansend af met een live dj.

Night at the Eemhuis belooft een unieke avond te worden. Bezoekers krijgen eenmalig de kans om na sluitingstijd het iconische gebouw te ontdekken. Een ticket geeft toegang tot alle activiteiten.

Lasergamen | Silent Disco | Ligconcert | Poetry Slam | Workshops |  Food, Drinks & more 

Datum: zaterdag 10 februari 2024
Locatie: Eemhuis, Eemplein 71-77, Amersfoort

 
Eemhuis
Het Eemhuis is hét culturele centrum van Amersfoort op het Eemplein. Het biedt een inspirerende omgeving waar cultuur en kennis samenkomen. De architectuur en vormgeving maken een bezoek aan het Eemhuis op zichzelf al de moeite waard. In het Eemhuis zijn vier toonaangevende organisaties gevestigd: de Bibliotheek Eemland, Scholen in de Kunst, Archief Eemland en Kunsthal KAdE. Samen creëren zij al bijna tien jaar een culturele belevenis.
 
Foto’s : Henry Krul 
Foto's
Open fotogallerij