agenda

EXPOSITIE SPIEGEL IM SPIEGEL

Muziekstuk Spiegel im Spiegel van componist Arvo Pärt is het thema van de exposite van zowel beginnende als gevorderde cursisten van Scholen in de Kunst. Van een geweven groepswerk van de textielcursisten tot schilderijen met spiegels erin verwerkt.

Scholen in de kunst
20 jan t/m 21 feb 2023
TENTOONSTELLING JUSTYNAPENNARDS SYCZ
TENTOONSTELLING JUSTYNAPENNARDS SYCZ

Justyna Pennards-Sycz nodigt de kijker graag uit voor een reis naar onbekende en ontoegankelijke plaatsen. In haar surrealistische fantasielandschappen bouwt ze nieuwe werelden waar alles mogelijk is.

de Bibliotheek Eemland
24 jan t/m 1 mei 2023
Folkert de Jong met de tentoonstelling ‘Ministry of Fear/Foam’.

Vanaf 28/1 opent Kunsthal KAdE weer de deuren! Ontdek de mogelijkheden van materialen zoals Styrofoam en purschuim. Folkert de Jong creëert levensgrote beelden met verwijzingen naar de (kunst)geschiedenis in een mix van hedendaagse kwesties

 

Kunsthal Kade
28 jan t/m 7 mei 2023
Schrijvers op de Planken

De Nacht van de Literatuur ontvangt op 17 februari van 20.00 tot 22.30 uur, vier schrijvers van nieuw verschenen boeken in het KAdECafé. Drie schrijvers uit de regio Eemland en een landelijke debutant delen hun werk en ervaringen.

de Bibliotheek Eemland, Kunsthal Kade
17 feb t/m 17 feb 2023
Kinderrondleiding ‘verboden voor ouders’

Kinderen gaan mee op ontdekkingstocht tijdens een interactieve kinderrondleiding bij de solotentoonstelling van kunstenaar Folkert de Jong. Verwonder je samen met een museumdocent over de grote en kleurrijke sculpturen en installaties!

Kunsthal Kade
26 feb t/m 26 feb 2023