agenda

Eemkwartier: Van werk- tot broedplaats

Het Eemkwartier heeft een rijk industrieel verleden. Ontdek in deze permanente expo hoe het was om hier te wonen, werken en ondernemen.

Archief Eemland
3 aug t/m 31 dec 2022
Werk- en studieplek reserveren

Wil jij zorgeloos werken of studeren in het Eemhuis? Reserveer dan een werkplek. Dat is gratis voor iedereen die lid is van de bieb.

de Bibliotheek Eemland
1 jan t/m 31 dec 2022
Schurend Paradijs in Kunsthal KAdE

Hedendaagse kunstenaars reflecteren op het utopische ideaal van een maakbare wereld, binnen een wereld die allesbehalve maakbaar blijkt.<

Kunsthal Kade
5 feb t/m 14 aug 2022
Kindervoorstelling: Meneer Anansi vertelt

Wijnand Stomp, aka Meneer Anansi, is een kids comedian die met humor en een tikkeltje wijsheid jong en oud weet te boeien.

de Bibliotheek Eemland
26 jun 2022
Filosofische kunstlezing

Kunstenaar Olphaert den Otter zal reflecteren op wereldwijde belangrijke vraagstukken. Hoe gaan we verder met de wereld?

Kunsthal Kade
26 jun 2022
Workshops tijdens Dias Latinos

Kom tijdens Dias Latinos langs voor een muzikale workshop: Para Toda La Familia (voor het hele gezin). Leerzaam, gezellig én swingend!

Scholen in de kunst
2 jul 2022
Samen muziek maken op Accordeondag

Na het grote succes van eerdere edities organiseren Petra van Drieënhuizen en Geleijn van der Ham opnieuw een accordeondag.

Scholen in de kunst
2 jul 2022
Voorleesfeestje Krokodillenweken

Kom deze zomer naar de bieb voor een leuke speurtocht of voor één van de voorlees- feestjes. We lezen onder meer over krokodillen voor.

de Bibliotheek Eemland
10 jul t/m 24 jul 2022